torsdag 29 april 2010

Slutet närmar sig?

Linneskåpet har stått i mitt rum/hem sen högstadiet, dvs drygt 10 år. Det kommer från en stor loppis i Småland och har förmodligen några år på nacken :-)
Sen jag bytte lägenhet så har jag varit sugen på att måla om det, för att det ska passa in bättre. Jag skulle ju inte ha "mesiga" färger i den här lägenheten ;-) Men nu vet jag inte hur jag ska göra. För skåpet är döende. Det håller på att rasa ihop, ett ben sitter löst, träet är rätt murket på baksidan, dörrarna lossnar i tid och otid och nästa gång det ska flyttas måste vi se till att stadga upp det med typ spännband eller nåt först annars kommer det rasa ihop helt.
Så jag vet inte om det är värt att lägga tid och pengar på det. Det skulle ju liksom behövas en mer grundläggande renovering av det om man ska ha kvar det.
Så antingen har jag kvar det, och bara låter det vara som det är, och typ aldrig flyttar på det. Eller så typ målar jag det ändå och reparerar lite provisoriskt efter behov (erhm, ja, pappa eller Peter reparerar..) så att det iallafall håller några år till. Eller så börjar jag kolla efter ett nytt skåp och skrotar detta, eller typ säljer det som renoveringsobjekt.
Hm hm..
Time to say goodbye - Andrea Bocelli and Sarah Brightman

2 kommentarer:

Sanna sa...

Kan inte tänka mig annat än att detta fina skåp är värt att rädda och ge lite kärlek.. Så jag röstar på att behålla och renovera det.. =)

Kraaaaam
Sanna

René sa...

Ja det är ju så fint:)