söndag 21 mars 2010

Två små saker

Tänkte jag skulle fota de få småsaker jag inhandlat sen jag flyttade in till nya lägenheten. Men jag hann bara med två innan kamerabatteriet tog slut, så det blir bara två idag, och resten nån annan dag.
Två muggar med en halv döskalle på varje, så när de står staplade på varandra så blir det en hel döskalle :-) På ena sidan bara en döskalle och på andra en med korslagda ben under. Och i jätteblankt silver, hur tjusigt som helst. Dessvärre var det första jag gjorde när jag fått hem dem att tappa den översta så den förlorade örat. Så den går inte att använda, och utan den övre försvinner ju hela vitsen även med den undre. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dem, har inte riktigt hjärta att slänga något så snyggt. Även om det är trasigt.


Nästa förmål är en liten tjej-plåtrobot i retrostil. Uppdragbar förstås. Julklapp från systrarna, och passar ju mycket bra in här hemma :-)
Frank tyckte hon var väldigt spännande.. ;-)

3 kommentarer:

Sanna sa...

Hmm en ide är ju att du planterar en liten krukväxt, gärna med lite "häng" i den översta muggen så får döskallen lite hår och man kanske inte tänker så mycket på det förlorade örat.. ;)
Jag bara älskar din robot! =)
Kraaaaam
Sanna

h sa...

Åh, vilken tjock och härlig Frank! Han ser ut att ha växt sedan jag såg honom sist! Och grattis till nya bloggen, den ser ut att arta sig mycket bra!

Mia sa...

Sanna: Det var inte en dum idé! Kanske nåt att satsa på :-)

H: Hihi, ja, han börjar bli en stor herre nu. Men jag hoppas att han kommer bli ännu större! Fast inte fet-stor utan stor-stor alltså.. ;-P

Tack, jag hoppas det fortsätter på den vägen! :-)

Kramar